top of page

Stalling

Indoorstapmolen

Onze accommodatie biedt het ideale onderkomen voor uw pony of paard! Wij beschikken over een ruim opgezette moderne accommodatie met grote boxen voorzien van veel daglicht. De stallen zijn voorzien van een binnen- of buitenluik, automatische drinkbak en een afsluitbare zadelkast bij elke stal. Uw paard krijg drie keer per dag ruwvoer en twee keer per dag krachtvoer. Wij bieden kuil, hooi, biks en muesli aan. Het dagelijks mesten van de stallen is uiteraard bij de prijs inbegrepen. Alle dieren worden jaarlijks geënt maar niet ontwormd. De noodzaak hiertoe wordt voor elk paard individueel bepaald aan de hand van een mestonderzoek.

Als uw paard bij ons gestald staat kunt u uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden zoals onze twee indoor rijbanen met Agterberg bodem, all weather buitenbak, vier longeercirkels/paddocks, indoor stapmolen, spuitplaats met warm water en weidegang. Daarnaast kunt u heerlijk buiten rijden in recreatiegebied Zegersloot. Tegen betaling wordt uw paard door ons in de stapmolen of de weide gezet. Ook het stallen van uw trailer is bij ons mogelijk. Onder het kopje ‘faciliteiten’ vindt u hier meer over.

U kunt met uw paard zich inschrijven voor een van de groepslessen. Daarnaast is het krijgen van privélessen uiteraard ook mogelijk, onze instructeurs zijn u graag van dienst. Een instructeur van 'buitenaf’ is niet mogelijk.

Er worden regelmatig diverse activiteiten georganiseerd zoals onderlinge wedstrijden, clinics etcetera. Ook deelnemen aan landelijke wedstrijden is mogelijk aangezien u lid wordt van de Landelijke Rijvereniging en Ponyclub De Alphense Ruiters. De Vereniging organiseert ook regelmatig K.N.H.S. wedstrijden op HCZeegersloot.

Voor het stallen van uw paard maken we gebruik van een stalovereenkomst. Deze kunt u hier inzien. Wilt u meer weten over stalling bij HCZeegersloot? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op via het contactformulier of met de beheerder 06 11 36 95 43.

bottom of page