Manege paarden & pony's

Logo HCZ.jpg
Rezet

Rezet een oude rot in het vak. Een super lief paard die met de kleinste kinderen het meeste plezier beleeft. Buitenritten vindt hij het fijnst lekker met de haren in de wind.

Rezet heeft op dit moment een verzorger voor 50%.

Armani

Armani is een rustig en lief paard, geschikt voor beginners en gevorderden. Hij loopt makkelijk en kan goed galopperen. Hij vindt springen niet meer zo leuk. Op hem kan je goed leren sturen en met 2 handen en 2 benen rijden. Hij wijst je direct op je fouten.

 

Armani heeft op dit moment een verzorger voor 50%..

Logo HCZ.jpg
Uppie

Uppie is het grootste manage paard. Zij is goed voor de beginners maar met een sprongetje in de rijbaan nog een hele uitdaging. Zelfs de kleinste kinderen rijden met gemak op deze grote vriendelijke reus. 

 

Uppie heeft op dit moment een verzorger voor 100%.

Bink.jpg
Bink

Bink doet zijn naam echt eer aan, een enorm stoer paard.

Een rustig paard en goed actief te rijden, maar zo af en toe wel ondeugend.

Hij kan heel goed springen en vindt dit ook erg leuk.

Bink heeft "Cornage" een verlamming van zijn stemband. 
Als Bink zich inspant en versneld inademt is er een fluitend/piepend geluid te horen. 

Bink heeft op dit moment een verzorger voor 50%.

Venga.jpg
Venga

Venga Het is een ideale paard voor kinderen die al een poos hebben gereden en nog beter willen leren paardrijden. Venga is een fijn paard voor gevorderde ruiters. Ze kan zich behoorlijk sterk maken, waardoor ze voor een beginner wat

te moeilijk is. Als je eenmaal weet hoe je haar moet rijden, dan steelt ze de show. Venga kan ook goed springen.

Venga heeft op dit moment een verzorger voor 50%.

Whiskey

Whiskey komt uit Ierland. Is een heel lief paard dat braaf loopt en goed kan springen als je hem actief rijd. Ook dressuurmatig kan je veel kanten met hem op. Hij vindt het eng om vast te staan.

 

Whiskey heeft op dit moment een verzorger voor 50%.

Brown Boy

Brown Boy is heel lief met poetsen. Niet de makkelijkste met rijden, maar een gevorderde ruiter kan hem goed actief en nageeflijk rijden. Hij vind de springwei en een buitenrit geweldig.

 

Brown Boy heeft op dit moment twee verzorgers.

Logo HCZ.jpg
Billie

Billie, een echte dame. Nog niet zo lang bij ons op stal maar heeft haar draai al gevonden. Nog wat onwennig tussen haar nieuwe vrienden. Springen kan ze echt heel goed en vindt zeker ook heel leuk. 

Billie heeft op dit moment een verzorger voor 100%.

Logo HCZ.jpg
Fina Muncha

Fina moet nog een beetje wennen aan het manege leven. Ze is erg lief en vind poetsen heel fijn. Ze is soms nog een beetje snel bij het draven en galopperen.
Het is wel een echte merrie en laat duidelijk blijken als er een paard te dicht in de buurt komt, haar buurvrouw is dan ook een goed medestander.

Fina Muncha heeft op dit moment een verzorger voor 50%.

Poppy.jpg
Poppy

Poppy is een geweldige pony, die alles kan en die eigenlijk alles doet wat je haar vraagt. Ze is geschikt voor beginners, maar ook als je al wat gevorderd bent is het een fijne pony. Ze kan goed springen en voor veel kinderen is ze een echte favoriet. Ze is heel snel. Voor kinderen die graag een pony willen
verzorgen en willen leren omgaan met pony's is Poppy heel geschikt.

Poppy heeft op dit moment een verzorger voor 100%.

 

Straciatella

Straciatella Is een witte schimmel, ze is heel lief. Ze kan heel snel zijn met het rijden. Springen kan ze goed, maar je moet wel van aanpakken weten. Ze is een echt kudde dier en super lief op stal! Voor een beginner is ze heel geschikt.

Ze is heel bang om vastgezet te worden!

 

Straciatella heeft op dit moment een verzorger voor 100%.

Logo HCZ.jpg
Anouk

Anouk is een dochter van Monique, en het zijn twee dikke maatjes. Ze is erg ondeugend, als je niet op let loopt ze zo haar stal uit. Anouk kan soms uit het niets een bok geven, maar is verder erg braaf in de omgang. Wel moet je duidelijk zijn ander kan ze erg eigenwijs zijn.

Anouk heeft op dit moment twee verzorgsters.

 

Logo HCZ.jpg
Monique

Monique is de moeder van Anouk, en het zijn twee dikke maatjes. Monique kan best een beetje ongeduldig zijn en vind het lastig om te wachten bij het opstappen. Ze doet graag wedstrijdjes en loopt uit de rij zo de grote paarden voorbij. Een super lieve pony waar je mee kan knuffelen.

Monique heeft voor 50% een verzorger.

 

Logo HCZ.jpg
Lotje

 

Lotje, een ondeugende lieve pony met karakter. Als ze iets niet wil doet ze het niet, tenzij je duidelijk aangeeft dat ze het wel moet doen. Springen vind ze erg leuk.
Ze is gek op de wei om te spelen met haar maatjes. 

Lotje heeft op dit moment twee verzorgsters.

Logo HCZ.jpg
Polly

 

Polly wil heel graag lopen, ze is erg snel, soms kan je haar benen niet zien bewegen  omdat ze zo snel gaat. Haar vriend Black Boy vindt ze lief maar af en toe bijten ze ook naar elkaar. Polly kan erg ondeugend zijn, met opzadelen loopt ze dan bij je weg. Haar even vast zetten kan dan goed helpen.

Polly heeft op dit moment geen verzorger.