Ongeval bij werkzaamheden op manege

October 24, 2017

Vanochtend heeft er een ongeval op de manege plaats gevonden. De firma Weld voert in opdracht van de gemeente saneringswerkzaamheden uit waarbij historisch asbest uit de grond bij de mestvaal wordt verwijderd. Hierbij is een vrachtwagen omgekiept en op een graafmachine terecht gekomen. De bestuurder van de graafmachine is gelukkig op tijd uit de kraan geklommen en heeft dus geen ernstig letsel. De chauffeur van de vrachtwagen is met bekkenklachten naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig zijn letsel is en hoe hij het maakt is op dit moment bij ons nog onbekend.

 

De betrokkenen zijn natuurlijk flink geschrokken van dit ongeval. Prioriteit had allereerst de veiligheid en gezondheid van de mensen. Er wordt aan gewerkt om de vrachtwagen en kraan weer veilig te stellen. Dit kan beperkingen en/of overlast opleveren voor het gebruik van de accommodatie. Op dit moment is nog niet bekend wat de exacte schade aan het materieel en pand is en wat de gevolgen voor de werkzaamheden zullen zijn. Zodra hier meer duidelijkheid over is laten wij dit natuurlijk weten.

 

Wij leven mee met de betrokkenen en hopen dat de chauffeur snel herstelt. Indien er vragen of opmerkingen zijn kunt u terecht bij het bestuur.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Foto van vroeger

March 26, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts

March 15, 2020

September 30, 2019

March 26, 2019

November 1, 2018

September 17, 2018

October 25, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us