Afscheid Lepricorn

July 21, 2016

Na vele jaren trouwe dienst, eerst als privépaard en later als manegepaard moeten we  afscheid nemen van Lepricorn. Het werken in de lessen wordt hem te zwaar. Helaas is hij te populair en wil iedereen wel op hem rijden in de lessen.

We hebben de oude eigenaar van Lepri bereidt gevonden hem van ons terug te nemen en hem op deze manier een waardige oude dag te bezorgen.

De verwachting is dat hij binnenkort opgehaald zal worden, dus een ieder die hem nog even wil knuffelen, wacht daar niet te lang mee.

 

Data nieuwe wedstrijdseizoen

Misschien een beetje vroeg, maar ik weet niet of dit de laatste nieuwsbrief voor de vakantie is, geven we alvast de datums van de wedstrijden bij ons op stal voor het najaar door:

25 september 2016,  rubrieken B t/m M2

30 oktober 2016, rubrieken BB t/m M2

29 januari 2017, rubrieken BB t/m M2

19 februari 2017, rubrieken BB t/m M2

26 maart 2017, rubrieken BB t/m M2 

Helaas dit najaar nog geen Z wedstrijden. Hiervoor moeten eerst nog wat aanpassingen aan de grote binnenbak worden gedaan. We hopen jullie hier zo snel mogelijk positief over te kunnen berichten.

 

Vrijwilligers kantine

Gelukkig bieden zich er steeds nieuwe vrijwilligers aan om bardienst te draaien, maar helaas is het aanbod nog lang niet voldoende. 

We hebben echt vrijwilligers nodig. Het zou toch zonde zijn als we onze mooie kantine dicht moeten laten bij gebrek aan vrijwilligers. 

Je hoeft je echt niet op te geven om elke week de bar te draaien. We zijn blij met iedereen die zijn steentje bij wil dragen.  

 

Van alles wat

  • De manegepaarden hebben sinds kort een nieuwe hoefsmid. Deze hoefsmid zal regelmatig langskomen en de conditie van de hoeven bepalen en zonodig beslaan/bekappen. 

  • Ondanks dat het al eerder gevraagd is, doe ik nogmaals een poging. Willen jullie alsjeblieft het mest in de paddocks en rijbakken opruimen. Het gebeurt helaas nog regelmatig dat het blijft liggen en dat is toch jammer. Hetzelfde geldt voor het dichten van de gaten in de paddocks.

  • Gisteren is na even weg te zijn geweest de jaarlijkse barbecue weer in zijn oude glorie hersteld. De opkomst was weer erg groot en dit is voornamelijk te danken aan de inzet van de AC, die voorafgaand aan de barbecue een springwedstrijd had georganiseerd.

  • Onze nieuwe penningmeester is bezig om de gegevens van alle leden goed in het systeem te zetten. Willen jullie adres- of andere wijzigingen zo snel mogelijk doorgeven. Hierdoor blijft het systeem up to date.

  • FIJNE VAKANTIE NAMENS DE BEIDE BESTUREN!!!!!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Foto van vroeger

March 26, 2019

1/1
Please reload

Recent Posts

September 30, 2019

March 26, 2019

November 1, 2018

September 17, 2018

October 25, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square